Hvem er hundepasseren

Hvem er hundepasseren Pernille Beuschau Hinrichsen ?

Hvem er hundepasseren – et spørgsmål man stiller sig selv når man skal aflevere sit dyrebare eje til et fremmede menneske. Det spørgsmål stiller jeg mig selv, når jeg skal have passet mine hunde og jeg ved at det er et spørgsmål om tillid, når man skal aflevere sin hund.
Jeg har rigtig meget erfaring med hunde. Har haft hund siden jeg var 11 år, så erfaring i over ca. 30 år. Har selv haft hunderacer som Tervueren (Belgisk hyrdehund), Sort Ruhåret Hønsehund, Rottweiler, Shih-Tzu og har nu en Groenendael (Belgisk hyrdehund) samt en Grå Ruhåret Hønsehund og en grå Tervueren tæve. Har være på ulve seminar i Norge med daglig gang hos ulvene som er “storebror” til hundene. Gået hos forskellige adfærdsterapeuter, læst bøger, set programmer om hunde og deres adfærd, været hjælpetræner hos DCH, så ved hvad der skal til for at din hund har det godt. Derfor tilbyder jeg hundeluftning / aktivering af din hund. Din hund / hunde vil blive behandlet med omsorg og positiv træning. Derudover har jeg hundefoder som er 100% kornfrit samt forhandler af BARF (raafodring af din hund) og uden tilsætning af kemikalier og blandt andet også godt egnet til hunde med allergiproblemer, øreproblemer og andre dårlige domme. Jeg tilbyder også luxsus Hundepension, hvor pasning af din hund er med følgende koncept – KUN 4 bokse – så der er tid til hver enkelt hund, hvor hunden er i fokus – bliver IKKE bare placeret i en boks m/ tilhørende løbegård – men den bliver aktiveret og skal føle sig tryg og ikke mindst dú er tryg ved at aflevere din hund som var det hos et hunde-elskende familiemedlem den skulle passes af !! Jeg tilbyder også hundedagpleje og hundeluftning hvis din hund trænger eller bare skal aktiveres, så ventetiden til du komme hjem ikke bliver så lang. Eller vil du bare gerne have en “træt” og ikke mindst glad hund når du kommer hjem.

Håber du fik et lille indblik om hundepasseren – og hvis du vil vide mere om hundepasseren er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig :o)

Skriv et svar