Hundetræning

Willa 12 ugerDa jeg har valgt at prioritere mine ressourcer fuldt ud på hundepensionen, hundedagplejen samt hundeluftningen og salg af hundefoder samt hundeprodukter – bliver der ikke træning af hvalpe hos Alletidershunde.dk i denne omgang DOG tilbydes der enetimer som aftales indbyrdes, til en pris af kr. 280,- pr. gang og ved klippekort á 5 klip kr. 240,- pr. gang. Varighed pr. gang er ca. 45 minutter.

 

Hvalpe træningen hos Alletidershunde.dk lærer du forskellige øvelser som gør, at dit samarbejde med din hund bliver en sjov og god oplevelse for Jer begge. Du lære også hvordan du kommunikerer med din hund og dermed får hunden til at synes, du er det mest interessante i hele verden 🙂 Derfor skal du også medbringe rigeligt med “guffer” som er lidt mere interessante end dem i normalt bruger. Tag gerne begge slags med – “guffer” fra hverdagen og så de lidt mere spændende “guffer” 🙂 Der skal så bruges lidt vand og en skål til at synke alle disse “guffer” ned med og der skal bruges et tæppe til “afslapningsøvelse” som i begge kan sidde på. Husk også poser til at samle de måske udfarende “guffe” af enden op med 🙂 🙂 En vigtig ting du skal medbringe til første træning, er en kopi af hundeforsikring til dækning af hundetræning samt vaccinationsattest.

Pt er der IKKE hold traening – KUN enkelt undervisning ! Et hold vil bestå af minimum 5 hunde og max. 8 og der trænes 6 gange og prisen for ovenstående er kr. 100,- pr. gang. Du er først tilmeldt hold, når pengene er modtaget i Alletidershunde.dk hundepension eller via en bankoverførelse – se kontonr. her på hjemmesiden. Jeg glæder mig rigtig meget til at hilse på dig og ikke mindst din lille fantastiske hundehvalp 🙂 Lidt information om hundetræneren finder du ved at trykke her

Skriv et svar