Hundepension

luxus bokseneAt aflevere sin hund i hundepension, er en kæmpe tillidssag. Du kan derfor gå ind og se lidt her om: hundepasseren. Har du spørgsmål til hundepasseren, er du naturligvis også velkommen til at ringe på +45 2324 4510.

Hundepension med KUN 4 bokse – få dig et lille indblik ved at gå ind HER eller se flere billeder på min facebook side som du finder til højre på siden her. Du er naturligvis også meget velkommen til at kigge forbi vores lille rolige sted. Hos Alletidershunde.dk kan du aflevere din hund når det passer dig (og ifølge aftale med mig) i tidsrummet fra kl. 13:30 – 17:00 mandag – tirsdag, onsdag – torsdag kl. 17:00 – 18:00 og fredag er indlevering/afhentning i tidsrummet fra 16-17. I weekenderne er det i tidsrummet fra kl. 11:00 – 15:30. Vil du aflevere udover de tidspunkter skal du betale for en dag ekstra og det kan kun lade sig gøre hvis det passer ind i mit program. Har din hund ikke været passet hos Alletidershunde.dk før – skal den ud på en prøveovernatning inden dens ophold. Du kan ikke booke hundens ferie eller købe klippekort før den er godkendt for dens prøveovernatning. En prøveovernatning er HALV PRIS, eks. en hund kr. 325,- i stedet for kr. 650,- for to påbegyndte dage og tilsvarende hvis du ejer to hunde kr. 535,- i stedet for kr. 1.070,-. HUSK at overhold det tidspunkt som vi aftaler, da jeg “tilpasser, venter og er klar” til det aftalte tidspunkt ! Så vær’ PRÆCIS Takker 🙂 Hundepension i ugerne midt uge 6-8, 25-33 + 41-43 samt i påskeferien kommer du til at betale for mindst 7 dage (uanset længden af hundens ophold) – du kan altså ikke bare booke 2 eller 3 dage og så betale for de 2-3 dage.

Hundepensionen med KUN 4 bokse, er simpelthen fordi, din hund skal være i fokus imens den er hos Alletidershunde.dk. Den bliver ikke bare placeret i en hundeboks med tilhørende løbegård,… NEJ, den får selvfølgelig en boks med gulvvarme (hvor der naturligvis er kølig gulv i sommerperioden og begrænset varme om vinteren som er behagelig for hundene naturligvis) – men i hundepensionen hos Alletidershunde.dk, er det ikke nødvendigt med en løbegård – da din hund vil blive aktiveret, gået tur med, leget med, evt. leg med andre hunde, brug af deres hjerner og ikke mindst næser. Så når vi er tilbage på matriklen / hundepensionen, vil din hund være dejlig træt og ligge sig til ro i sin boks i hundepensionen. Du og din hund er som skrevet tidligere, naturligvis altid velkommen til at komme og se hundepensionen og hvor vi bor.

Der vil være jævnligt opsyn med din hund i Alletidershunde.dk’s hundepension – og ikke kun opsyn – men der vil samtidig også blive snakket med dem, nusset o.s.v. når de er i boksen. Din hund vil kort sagt blive behandlet som var det mine egne hunde – og dé har det godt. De vil komme ud 3-4 gange om dagen mindst eller mere alt efter hundens behov. Hundeluftning er en glæde for mig og ikke mindst for din hund.

Når du har din hund i hundepension hos Alletidershunde.dk, vil den blive fodret med kvalitets hundefoder som jeg også er forhandler af. MEN du skal medbringe dit eget hundefoder, medmindre du køber Oliver’s 100% kornfrie serie hos Alletidershunde.dk så er foderet incl.i prisen HVIS / NÅR du har købt mere end én sæk vel at mærke.

Når din hund er i hundepension eller i dagpleje, kan du også være tryg ved, at Alletidershunde.dk har samarbejde med en rigtig kompetent dyrelæge, hvis uheldet skulle være ude og din hund kommer til skade eller bliver syg under opholdet. Så er hjælpen nær, da mit samarbejde er med dyrlægen som er: www.frijsenborgvet.dk  samt www.favrskovdyreklinik.dk Så afstanden fra dyrlægen til hvor vi bor er ganske kort.