Hundedagpleje

Vi ses på min facebook side Alletidershunde

Vi ses på min facebook side Alletidershund

Hundedagpleje når du er på arbejde i hverdagene. Det forløber som hvis din hund er i hundepension, dog uden overnatning og typisk i tidsrummet fra kl. 7:30-17:00. I særlige tilfælde kan vi aftale indbyrdes, hvad tid der passer i forhold til dit arbejde. Afviger tidspunktet noget ud over ovenstående tidspunkter kommer du til at betale ekstra. Har vi ikke plads kan jeg anbefale du kontakter følgende:

http://www.hundehavenpotefryd.dk

At aflevere sin hund i hundedagpleje, er en kæmpe tillidssag. Du kan derfor gå ind og se lidt om: hundepasseren. Har du spørgsmål til hundepasseren, er du naturligvis også velkommen til at ringe på +45 2324 4510.

Hundedagpleje kun 4 bokse. Hundedagplejen, er simpelthen fordi din hund skal være i fokus imens den er hos Alletidershunde.dk. Den bliver ikke bare placeret i en hundeboks med tilhørende løbegård,… NEJ, den får selvfølgelig en boks med gulvvarme – da det i hundedagplejen hos Alletidershunde, ikke er nødvendigt med en løbegård – da din hund vil blive aktiveret, gået tur med, leget med, evt. leg med andre hunde, brug af deres hjerner og ikke mindst næser. Så når vi er tilbage på matriklen / hundedagplejen, vil din hund være dejlig træt og ligge sig til ro i sin boks i hundedagplejen. Der bliver naturligvis kigget og taget hensyn til den enkelte hunds behov ift aktivering osv. Du og din hund er naturligvis altid velkommen til at komme og se hundedagplejen og hvor vi bor.

Der vil være jævnligt opsyn med din hund i Alletidershunde.dk hundedagplejen – og ikke kun opsyn – men der vil samtidig også blive snakket med dem, nusset o.s.v. når de er i boksen. Din hund vil kort sagt blive behandlet som var det mine egne hunde – og dé har det godt. De vil komme ud 2 gange om dagen. Hundeluftning er en glæde for mig og ikke mindst for din hund.

Når du har din hund i hundedagpleje hos Alletidershunde.dk, vil den blive fodret med kvalitets hundefoder som jeg også er forhandler af, se mere under foder og priser. Du skal medbringe dit eget hundefoder, medmindre du køber Oliver’s kornfrie serie hos Alletidershunde.dk.

Når din hund er i hundepension eller i dagpleje, kan du være tryg ved, at Alletidershunde.dk har samarbejde med en rigtig kompetent dyrelæge, hvis uheldet skulle være ude og din hund kommer til skade eller bliver syg under opholdet. Så er hjælpen nær, da mit samarbejde er med dyrlægen som er: www.frijsenborgvet.dk samt www.favrskovdyreklinik.dk Så afstanden fra dyrlægen til hvor vi bor er ganske kort.