Åbningstilbud

E-mail: Alletidershunde@live.dk – Mobil: +45 2324 4510

Der er kommet nyt navn GO CAREhundefoder og kattefoder – derfor er der UDSALG på foderet med det tidligere logo. Kontakt Alletidershunde for yderligere information på tlf.: +4523344510 :o)
GO CARE og GO CARE ROYAL serien:
Alle Go Care produkter er helt naturlige – der er ikke tilsat hverken farve- eller smagsstoffer. Både den gode smag og farven kommer fra de gode råvarer.
Go Care er helt enkelt lækkert. Serien er til dig, der gerne vil tilbyde din hund eller kat et sundt, næringsrigt og ernæringsmæssigt nøje afbalanceret måltid. Alle Go Care varianter har et meget højt indhold af animalsk protein, der sikrer en god smag og en god fordøjelse.

Der er IKKE åbningstilbud mere – men kvaliten på hundefoder samt kattefoder er stadig i top – og prisen er stadig rigtig fornuftig :o) – der er tilgengæld tilbud på klippekort til hundepension hvor du får et mini krydstogt med i prisen ved køb af et sådant. Det gør sig også gældende, hvis du køber klippekort til hundeluftning samt til hundedagpleje.

Åbningstilbud på hundefoder samt kattefoder !

Du kan stadig nå at købe kvalitetsfoder til åbningstilbud. De er gældende på hundefoder samt kattefoder resten af året 2011. Priser fra kr. 199,- på hundefoder og på kattefoder er prisen kr. 178,-.

Ovennævnte hundefoder og kattefoder er det samme kvalitetsfoder som bliver serveret i hundepension / hundedagpleje Alletidershunde – men man er også velkomme til at tage sit eget hundefoder med naturligvis.

3 tanker om "Åbningstilbud"

  1. Åbningstilbud på hundefoder samt kattefoder !

    Er i nytårs-humør 😮 )… så du kan stadig nå at købe hundefoder samt kattefoder til åbningstilbudspriser. Hundefoder samt kattefoder er til favorable priser til sidst i januar måned 2012. Så kontakt mig på ovenstående nr. hvis du er interesseret 😮 ).
    Har også stadig gratis prøveposer 😮

  2. Så er der ikke åbningstilbud mere på hundefoder samt kattefoder – men det er stadig meget meget favorable priser i forhold til det gode kvalitetsfoder som det er – der er også stadig et par prøveposer tilbage – så vil du have det bedste kvalitetsfoder til din hund / kat til priser der er til at betale, så kontakt mig på tlf.nr. +45 2324 4510 eller min email.: alletidershunde@live.dk :o)
    Bedste hilsner fra Pernille

Skriv et svar